Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В наступному році очікуємо нове покоління Mercedes C-Class

На минулому тижні в мережі Інтернет з҆ явились якісні світлини нового Mercedes C-Class, який потрапив до об҆ єктивів камер у мінімальному камуфляжі. До офіційної презентації середньорозмірної моделі бізнес класу від Mercedes залишилось зовсім не багато часу. Вже на весні 2021 року ми побачимо головного конкурента BMW 3-Series та Audi A4 і скоріш за все саме C-Class буде задавати тон у суперечці седанів D-класу. Також очікується, що зовні і в середині C-Class буде схожим на флагманський седан S-Class.

Еволюція моделі Mercedes C-Class має суттєвий прогрес завдяки популярності кроссоверів, які підштовхують виробників до розробки більш преміальних автомобілів у кузові седан та  універсал. Найбільш грандіозні зміни у новому C-Class відбудуться в середині, це зумовлено сучасними реаліями, адже кожний рік мультимедійні системи стають все розумнішими. Новачок отримує останнє покоління інформаційно-розважальної системи, яка виперелдить навіть ту що ми побачили на новому S-Class. При цьому, загальна архітектура панелі приладів та торпедо буде мати багато спільного з тим самим S-Class.    

Ное покоління Mercedes C-Class базуватиметься на оновленій версії задньоприводної платформи MRA. До вже існуючої платформи німці розробили нові можливості у компановці силових агрегатів, що дозволить плавно впроваджувати електрофікацію. Крім використання вже відомої 48-вольтової системи, виробник випустить повністю електричні версії C-Class. В планах компанії зі Штудгарта просування плагін версії C-Class з потенціалом електродвигуна на відстань до 75 км без використання звичайного двигуна. Новий Mercedes C-Class отримає динамічні силові установки, які стануть економічними та безпечнішими для довкілля. Німці обіцяють зменьшити середні витрати палива на 10-20% при цьому автомобіль буде динамічним та даруватиме задоволення від керування.

Новачок отримає наступне покоління системи автономного керування яка передбачає повністю автономне паркування та пересування автомобіля по парковці. Більш сміливі кроки у цьому напрямку обіцяють в компанії Mercedes ише на наступному S-Class. Враховуючи той факт що останнім часом виробник багато уваги приділяє якості матеріалів та відчуттям преміум продукту, клієнти не повинні розчаруватися у новому C-Class. На нашу думку саме нове покоління Mercedes C-Class є одним з головних прем҆ єр в автомобільному світі у наступному році…

 

 

14.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В наступному році очікуємо нове покоління Mercedes C-Class

Політика конфіденційності